Ett inlägg om ingenting

torsdag 25 september 2008

Hey!

Tacka Karla, Anneli och min syster för att jag uppdaterar bloggen. Det är de som kommenterat!

Vi fick ju internet hemma iförrgår men det pajade igår. Haha... Idag var dock killen som installerade det här och fixade det.

Och vill ni höra en sak... Vi har haft dåligt väder i 2-3 dagar! Kors i taket. En dag var det bara lite duggregn i en halvtimme. Men det har till och med åskat och blixtrat! Jag har för första gången tagit på mig en tunn kofta. Men det är inte kallt ändå. Jag har ju på mig shorts och så ändå.

Annars så är allt bra. Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och mumsar på en rulle med massa choklad i. Nyttigt nyttigt! Stör mig något så otroligt på vår lärare i historia. Hon tror verkligen hon är bäst. Hon ler ALDRIG! På hennes lektioner är det endast hon som pratar. Från att det ringer in tills att det ringer ut pratar hon oavbrutet. Hon höjer rösten och går runt i klassrummet och säger till eleverna att inte anteckna för de ska "FATTA ÄNDÅ". Hon säger till och med till eleverna att de inte får anteckna på vilket papper de vill osv. Blä. Klarar inte riktigt av sådana människor. Men hon är gammal, får väl ha det i åtanke.

Vet ni? Vi har endast en sal med whiteboardtavla i. I resten är det gröna krittavlor.

Här hemma släcker vi lamporna då vi går ut från varje rum. Även om man ska tillbaka till det om 30 sekunder. På morgonen kliver jag upp först (07.00), sedan kliver resten upp vid 07.20-07.30. Då börjar vi skolan 08.00. Och Sergio och María Isabel sticker tidigare. Till frukost dricker jag ColaCao och käkar kex. Fast nu har jag sagt till så jag käkar en yoghurt istället. Våra middagsvanor har blivit ännu senare. Vi äter nu middag vid 23.00 eller 23.30.

På familjens bil har de namnen av familjemedlemmarna. Nu ska de skriva dit Linus också. Hehe. Trivs i min familj! María Isabel vill adoptera mig. Men det märks att Aitor är 13 år. När det inte är som han säger eller när han inte får som han vill börjar han typ skrika och grina. Haha... Jag har börjat sagt ifrån nu. María Isabel säger att vi är som riktiga syskon. Haha. Nerea är schysst, fast hennes kompisar är inga jag vill hänga med.

Tja... Nu ska jag kila!

Vi hörs!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hola hermano!

Kul att du trivs i din värdfamilj =D
Vad kul med gamla tanter som vet allt om allt. Visst känns det som de fastnat i tiden då det gäller skolan?? HAHAHAHA.

Besos